Wednesday, April 10, 2019

Curs HTML - CSS

// //

Informatii generale:

Cursurile HTML si CSS te invata limbajul de baza pentru construirea paginilor web. Sunt cursurile ideale de inceput pentru cineva care doreste sa invete programare deoarece nu sunt necesare cunostinte prealabile de programare. Este recomandabila insa cunoasterea mediului web, adica experienta in navigarea pe Internet.

Cursul va prezenta informatii detaliate cu privire la HTML, iar dupa asimilarea cunostintelor HTML cursul continua cu introducerea in CSS, ce se refera la construirea de layouturi mai complexe. Scopul cursului este sa va pregateasca pentru a scrie cu usurinta orice cod HTML si de a va pune baza de cunostinte in ce priveste meseria de programator.

Cursul de HTML - CSS este unul practic, astfel ca in cadrul lui vei lucra la proiecte live care te vor ajuta sa intelegi mai bine intreg procesul de creare a unei pagini. Profesorii nostri au multa experienta in spate, atat ca programatori cat si ca traineri, si te vor ajuta sa intelegi ce sunt si cum se folosesc HTML si CSS astfel incat sa iti indeplinesti obiectivul.

Curs HTML - CSS Bucuresti 6 mai-15 iulie:

Cursul HTML si CSS pentru incepatori care va avea loc in Bucuresti incepand cu 6 mai 2019 este ideal pentru tine daca doresti sa inveti sa contruiesti o pagina web de la zero si sa obtii un job de junior developer.

Cursul incepe prin prezentarea de informatii detaliate cu privire la HTML, iar dupa asimilarea cunostintelor HTML cursul continua cu introducerea in CSS, ce se refera la construirea de layouturi mai complexe. Scopul cursului este sa va pregateasca pentru a scrie cu usurinta orice cod HTML si de a va pune baza de cunostinte pentru meseria de programator.

Cursul de HTML – CSS este unul practic, astfel ca in cadrul lui vei lucra la proiecte live care te vor ajuta sa intelegi mai bine intreg procesul de creare a unei pagini. Profesorii nostri au multa experienta in spate, atat ca programatori cat si ca traineri, si te vor ajuta sa intelegi ce sunt si cum se folosesc HTML si CSS astfel incat sa iti indeplinesti obiectivul.

Trainer:

Cursul va fi sustinut de Andra Grigore. Andra Grigore are experienta in grafica si web design, dar si in marketing, a terminat facultatea de Publicitate din cadrul SNSPA.

A lucrat ca si Graphic & Web Designer intr-o companie de digital advertising. In prezent lucreaza ca Product Manager la o agentie de publicitate care isi deruleaza activitatea in Franta, Germania, Elevetia si Spania.

Se ocupa de realizarea produselor de In-feed Advertising care au fost utilizate si apreciate de brand-uri mari cum ar fi Mercedes, McDonald’s, Cartier etc.

Desfasurare:

Cursul se va sustine la sediu in Bucuresti pe parcursul a 8 saptamani, cate 2.5 ore pe saptamana, in fiecare luni, intre orele 18:30 – 21:00, incepand cu 6 mai 2019, cu unele saptamani pauza in luna iunie.

INSCRIERILE se realizeaza prin formularul din partea dreapta a acestui site sau pe site-ul Evolve Center, pagina Curs HTML si CSS.