Thursday, January 4, 2018

Cursuri WordPress

// //
Cursurile WordPress te invata tot ce trebuie sa stii pentru a iti dezvolta un site folosind platforma WordPress, pornind de la instalare si setari initiale, design si pana la customizarea site-ului cu diferite pluginuri.

WordPress este una din cele mai mari si cunoscute platforme de blogging ale lumii, fiind folosita si vizualizata de milioane de oameni. Clientii si antreprenorii online gasesc acest sistem usor de utilizat de aceea site-urile au ajuns sa fie construite la scara larga folosind WordPress.

La cursul WordPress personalizat vei invata exact cum sa iti construiesti de la zero un site WordPress dar si cum sa il optimizezi astfel incat el sa fie bine vazut de catre motoarele de cautare. Optional poti invata mai multe despre cum sa il promovezi prin Social Media si Google AdWords urmand cursurile de marketing online.

Cursul de WordPress are pretul de 550 de lei si se reia periodic la Bucuresti sau online in functie de cererile primite. Daca esti interesat de urmarea cursului scrie-ne la office@rezistenta-online.ro, iar pentru a fi la curent cu data urmatorului curs, aboneaza-te la noutati.